035 Gruppen logo

telefonilösningar i halmstad

035 Gruppen levererar kompletta lösningar inom telefoni, elektroniska körjournaler och tillhörande hårdvara. 

VÄXELN HALLÅ?

vi löser telefonin i halmstad
Vi på 035 Gruppen i Halmstad är en oberoende leverantör som erbjuder telefonilösningar med bland annat molnbaserad växel, hårdvara, abonnemangsanalys samt rådgivning till Ert företags bästa.
KONTAKTA OSS

Maria 0708-30 71 71

Glenn 0707-89 11 33

Marcus 0733-99 44 88

Johan Wolff 0722-43 72 04

Föredrar du att fylla i ett kontaktformulär? Klicka här 🤩 

Telefonväxel…

Är inte det lite gammalt?
Behöver jag verkligen en sådan?
Ja frågorna kan vara många och i de flesta fall faktiskt ganska relevanta.

I dagens värld så gäller det att kombinera effektivitet & kostnadsmedvetenhet med hög tillgänglighet för sig själv men inte minst för sina kunder.

Klyschan: ”Ett missat samtal kan vara en missad kund” har aldrig varit så påtagligt som det är just nu. Konkurrensen för alla, oavsett bransch ökar hela tiden och vikten av att behålla och kunna vara behjälplig gentemot våra kunder är viktigare än nånsin.

Vi är en oberoende leverantör som erbjuder telefonilösningar med bland annat molnbaserad växel, hårdvara, abonnemangsanalys samt rådgivning till Ert företags bästa.

En telefonväxel hjälper inte dig när du själv kan svara för att serva dina kunder.
Vi brukar säga att en kund som kan och hinner med att svara på 100% av sina samtal absolut inte behöver hjälpen som en telefonväxel kan ge.

Låt tekniken hjälpa dig vara så effektiv som möjligt och se till att du få tid till att göra all det där andra som är precis lika viktigt för att din verksamhet skall fungera och blomstra.

Vissa kunder som man träffar ställer sig även tveksam om de är tillräckligt stora för att ha en telefonväxel.

Svaret till dem är att man varken kan vara för stor eller för liten.
Vill man ha hjälpen och stödet som ett modernt telefonisystem kan ge dig, oavsett om du är enmansföretagare eller stort börsnoterat bolag, så skall man inte tveka.

En annan felaktig uppfattning som folk ibland också verka ha är att en telefonväxel är jättestort, jättekomplicerat och jättedyrt.

Ta kontakt med oss och låt oss slå hål på alla myterna samt guida och ledsaga dig i denna djungel som kallas telefonisystem.